اعلام آمادگي سرمايه‌گذاران براي 14 منطقه نمونه گردشگري کردستان

«امير الهي» در گفتگو با خبرنگار ميراث آريا (chtn)،‌ افزود: استان کردستان با عنايت به پيشينه تاريخي و تمدني و همچنين آب‌ و هوا، طبيعت بکر و آداب و رسوم اصيل همواره مورد توجه جهانگردان و مسافران بوده است.

او تصريح کرد: در اين راستا سرمايه‌گذاران بسياري علاقه‌مند به سرمايه‌گذاري در بخش‌هاي گردشگري اين استان هستند.

مديرکل ميراث‌فرهنگي اين استان ادامه داد: خوشبختانه در سال‌هاي اخير 35 منطقه گردشگري در اين استان شناسايي و مصوب شده که در اين مناطق پس از انجام مطالعات امکان‌ سنجي، نسبت به جذب سرمايه‌گذار اقدام شود.

«الهي» با اشاره به اينکه تا به حال براي 14 منطقه نمونه استان سرمايه‌گذاراني اعلام آمادگي کرده‌اند، اظهار داشت: در حال بررسي طرح‌هاي ارائه شده از سوي سرمايه‌گذاران هستيم تا در صورت برخورداري از شرايط لازم به تصويب نهايي برسند.

اين مقام مسوول بيان داشت: همچنين در راستاي بهبود بيش از پيش و توسعه گردشگري استان نسبت به شناسايي محورهاي اصلي گردشگري استان و همچنين کمبودهاي موجود اقدام شده است.

مديرکل ميراث‌فرهنگي،‌صنايع‌دستي و گردشگري کردستان در ادامه تأکيد کرد: اصلي‌ترين محور ايجاد ارتباط، بانه و مريوان است که مقرر شده با همکاري ساير ارگان‌ها به خصوص اداره کل راه و ترابري اين ارتباط برقرار شود.

او خاطرنشان کرد: در همين زمينه ايجاد مراکز گردشگري و همکاري و مساعدت‌هاي بيش از پيش بانک‌ها و ارائه تسهيلات بانکي از زمينه‌هاي اصلي است که در تحقق اين مهم تأثيرگذار خواهد بود.
111/

انتهای پیام/

کد خبر 139005145